bel air tafels

bel air stoelen

bel air banken

bel air krukkenDutch Diner
Meubelen
0622822027
info@keukenbanken.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 1e
9561 AL Ter ApelLike ons op facebook


Dutch Diner Meubelen

Keukenbanken, Dinerbanken en Projektbanken sinds 1999   

Offerte, bestellen en afhandeling: Algemene voorwaarden

- Garantie: Op de frames van de banken die geproduceerd worden door Dutch Diner Meubelen geldt een garantie van 10 jaar bij huishoudelijk gebruik. Op alle overige produkten geldt de fabrieksgarantie.

- Alle prijzen op de website(s) zijn inclusief BTW en montage. Bestellingen boven de 450,= worden gratis bezorgd naar 1 adres in Nederland.

- Indien u een offerte aanvraagt en daarna besluit uw bank te bestellen heeft u nog 7 dagen de tijd om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Gedurende deze afkoelingsperiode kunt u uw bestelling kostenloos annuleren per email. Deze voorwaarde komt te vervallen bij spoedorders waarbij Dutch Diner Meubelen direct na bestelling dient aan te vangen met de productie van het bestelde.

- Bij bestellingen onder de 2000,= hoeft u geen aanbetaling te doen. Wel dient u te betalen bij aflevering. Bij bestellingen boven de 2000,= geldt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag van de bestelling.

- In alle gevallen blijven de bestelde meubelen eigendom van Dutch Diner Meubelen totdat deze volledig betaald zijn.

- Bij geschillen dient de klant zijn of haar klacht in te dienen bij Dutch Diner Meubelen per email. Indien de oplossing niet naar wens is van de klant kan deze zijn of haar klacht voorleggen aan een onafhankelijke, algemeen geaccepteerde geschillencommissie voor de meubel- of detailhandelbranche, waarna Dutch Diner Meubelen zich zal verplichten de uitspraak van deze commissie naar alle redelijkheid na te komen.

Wat doen wij?
Dutch Diner Meubelen maakt al meer dan 13 jaar keukenbanken, dinerbanken op maat voor zowel partikulieren als bedrijven, instelingen en horeca en is daarin uniek in zijn soort.
Hoewel er op dit moment een aantal concurenten in de markt zijn kunnen wij met trots zeggen dat wij de eerste waren in Nederland die keukenbanken op maat in eigen beheer maakten en daarin dus ook de meeste ervaring hebben.
Onze concurentie bestaat vooral uit bedrijven die onze banken proberen te kopieren, sommigen hebben zelfs voor ons gewerkt maar geen van allen hebben ze de expertise en ervaring in huis die wij hebben, wij hebben immers al honderden keukens ingericht en talloze projekten gedaan.
Onder onze clieentele hebben wij ziekenhuizen, hotels, bowlingbanen, talloze bedrijven met personeelskantines, het havenbedrijf, scholen, teveel om op te noemen maar natuurlijk ook honderden tevreden partikulieren die hun keuken door ons hebben laten voorzien van een bank op maat.


Produkten:
keukenbanken zijn van oorsprong Amerikaans, het model stamt uit de vorige eeuw en hoewel de techniek en de gebruikte materialen met de tijd meegaan is het uiterlijk nagenoeg al meer dan 50 jaar ongewijzigd.
Mits op maat gebouwd is een keukenbank erg ruimtebesparend, je hebt immers geen ruimte nodig om er omheen te lopen of om stoelen aan of van de tafel af te schuiven zoals in een traditionele eethoek met een tafel en stoelen.
Wij maken alle banken op maat, hebben dus geen voorraad maar iedere bank wordt speciaal voor de klant gemaakt. Dit doen wij in meer dan 200(!) kleuren kunstleer die allemaal gecertificeerd zijn voor de autoindustrie daar deze tak een van de zwaarst gecontroleerde industrieen is.
Dat houdt in dat de gebruikte materialen makkelijk schoon te maken zijn, kleurecht, erg sterk, uv-bestendig en zelfs urine-bestendig zijn. Bekleden met andere materialen is ook mogelijk, u dient dan echter zelf deze materialen aan te leveren.
Waarom geen echt leer? Echt leer is erg onderhoudsintensief vergeleken met kunstleer, u dient het met regelmaat in te vetten anders kan het scheuren of breken. Verder is het zo dat wij ieder deeltje van uw bank in geval van beschadiging apart kunnen herbekleden. bij kunstleer is het makkelijk om dezelfde kleur dan weer bij te krijgen, bij echt leer wordt dit moeilijker want de ene koe is de andere niet en huiden worden bij een bestelling op kleur bij elkaar gezocht. In het geval van een deel herbekleden kan de kleur dus afwijken van het origineel.
Ook is het belangrijk dat de gebruikte materialen rek bevatten. Dit heeft te maken met het model, de bekleding wordt namelijk gespannen. Indien een stoffensoort geen rek heeft zullen er meer plooien en vouwen in de bank komen wat niet mooi is maar ook meer vuil en stof zal aantrekken dan een gladde, strakke bank.
Belangrijk voor ons en voor u is de kwaliteit. Door het gebruik van eerste klas materialen zijn onze banken mischien niet de goedkoopste, ze zijn echter wel de beste in hun soort. Waar mogelijk gebruiken wij enkel watervaste materialen, zowel bij de materialen voor de frames als bij de bekleding. Zo zijn niet alleen de plaatmaterialen watervast, ook de gebruikte lijmsoorten zullen ervoor zorgen dat uw dinerbank niet uit elkaar valt indien u regelmatig uw vloer dweilt of als de bank op een andere manier nat wordt. Ook wij houden de concurentie in de gaten en veel van de banken die wij hebben gezien van andere leveranciers bevatten spaanplaat, zijn niet verlijmd of hebben de binnenvering te slap gespannen omdat het frame anders de krachten niet aan zou kunnen.
Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie op de frames!


Werkwijze:
U kunt vanaf de website uw model bepalen. Meet voor de maten bij een hoekbank vanuit de hoek de lengte naar links en de lengte naar rechts en vul die in op het formulier "offerteaanvraag" op de pagina contact. U krijgt per mail een offerte terug. Kleurstalen kunt u aanvragen door dit in opmerkingen te vermelden echter, indien u alleen een offerte wilt zijn de kosten hiervan E 22,50. Wilt u de bank bestellen dan heeft u 2 weken de tijd om de kleur te bepalen en bij een bestelling is het toezenden van de kleurstalen gratis. Bestellingen kunt u doen per mail of telefoon, u kunt echter ook langskomen in onze (kleine) showroom die in de fabriek gevestigd is zodat u onze produkten kunt zien en proberen. Bij de echt moeilijke gevallen kunnen wij langskomen indien gewenst om in te meten, dit doen wij echter enkel na bestelling omdat we anders de hele dag met niets anders meer bezig zijn dan het land afrijden voor inmeten tbv offertes. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Email voor meer vragen:
info@keukenbanken.nl


Bezoeken:

Het bezoeken van de fabriek / showroom kan op afspraak, bel voor meer info: 0622822027