bel air tafels
bel air stoelen
bel air banken
bel air krukken

Dutch Diner
Meubelen
0622822027
info@keukenbanken.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 1e
9561 AL Ter Apel


Op deze pagina vindt u voorbeelden van projecten en de mogelijkheden van ons meubilair. Voor ieder project geven wij graag advies of voorzien wij u van een vrijblijvende offerte.


Een van de barren van Fletcher hotel in Huizen, nog voor de opening na het plaatsen van onze horecabanken op maat. Deze banken moesten de muur volgen en bestaan ieder uit 7 delen welke gekoppeld zijn.
Deze inrichting is door ons gerealiseerd in Diner45 in Zweden. De fifties style is daar een complete hit dankzij onze retro horeca banken.
Een zeer bekend automatiseringsbedrijf in Ijsselstein bestelde bij ons nieuwe horecabanken in de kantine die ook als vergaderruimte gebruikt moest kunnen worden.
De vestiging van broodje van kootje koos voor retro dinerbanken in de kleur middelrood met zwarte biezen.
Een prima voorbeeld van een project met onze dinerbanken in een bowlingcentrum: De hoeken van deze dinerbanken zijn net als de banken zelf 2-zijdig en werden speciaal door ons ontworpen en gebouwd voor de verbouwing van hotel ter Elst in Edegem, Antwerpen, in 2006


Hierboven foto's van een 3-tal afdelingen in het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen). Ook koffieruimtes in ziekenhuizen worden voorzien van onze banken die op maat gemaakt worden voor iedere ruimte afzonderlijk.Nog een bowlingbaan ingericht met onze banken. Dit project laat zien dat dinerbanken niet per se in fifties stijl hoeven te zijn. Iedere stijl is mogelijk door de meer dan 200 leverbare kleuren waaruit u kunt kiezen.

Deze banken hebben kastjes tussen de ruggen om gelegenheid te geven (bowling)spullen in op te slaan. De bovenkant van de kasten dienen tegelijk als tafelblad.

Deze bowlingbaan in het sportcentrum van Leiderdorp werd ingericht met 8 dubbelzijdige banken als zitplaatsen voor de wachtende spelers.Ook het hoofdkantoor van Tele2 in Amsterdam voorzagen wij van banken en tafels. Door de halfronde vorm van de wand zijn de tafels in trapezium-vorm gemaakt waardoor alle zitplaatsen comfortabel aan tafel gesitueerd zijn. De dinerbanken zelf zijn voorzien van extra hoge hoofdsteunen om privacy te creeren tussen de afzonderlijke booths.Een selectie van foto's van restaurants ingericht met onze dinerbanken. Tevreden klanten vanuit heel europa sturen ons hun foto's. Vandaag de dag zijn er teveel restaurants en projecten met onze meubelen om op te noemen. Mischien uw restaurant of project binnenkort?


Deze foto's zijn een kleine selectie van onze op maat gemaakte dinerbanken voor een R&R ruimte op een Amerikaanse legerbasis in Europa. De u-vormige en hoefijzervormige banken werden door ons gemaakt om een totaal van 100 zitplaatsen te creeeren in dit gebouw. Op het moment dat de foto's genomen werden was het gebouw nog niet geopend.

De kleuren van de banken werden uitgezocht om bijpassend te zijn met de kleuren van de voetbalteams van de legerbasis, het model is ons standaard New York model. Iedere dinerbank werd gemaakt naar opgegeven specificaties en voorzien van bijpassende tafels.
Een financieel instituut in Amersfoort wilde eenvoud in de kantine met het comfort van onze dinerbanken. Deze dinerbank meet maar liefst 7 meter in lengte en is bekleed in oud Engels groen. De simpele, strakke vorm van de rug geeft de ruimte en haar aanwezigen rust.

De kleur werd gekozen uit onze standaard kleurenwaaier. De door ons gebruikte materialen scheuren niet in de loop der jaren (zoals het vaak gebruikte pvc), is simpel schoon te maken en is kleurecht!